Aikajanat

Haglundin tärkeimmiksi ansioksi voi laskea Stinger ja Leopard 2A6 päätökset, ja molemmat oli vieläpä edullisia. Stinger estää vihollisen helikopterien vapaan liikkumisen ja niitä on saatavissa lisää. Lentokuljetuksella vieläpä nopeasti oikeaan käyttöpaikkaan.
Tankit antaa aikaa telamiinoituksen ja muun PST-torjunnan järjestämiseen. Mutta niitä ei saa lentorahdilla nopeasti lisää, eikä juuri laivallakaan, tai mitenkään, koska valmistusmäärä ei ole suuri. Hyvä hankinta silti ajan voittamiseen.

Niinistön merkittävät hankinnat ovat NLAW pst-ohjus ja Bonus HEAT-kranaatti, varsinkin jos se ammutaan liikkuvasta K9 Thunder telatykistä. NLAW lisähankinta kriisissä ei liene niin helppoa kuin Stingereiden, mutta jos onnistuu, niin kuljetuskin järjestyy nopeasti. Bonuksia voi saada jonkunlaisen määrän lisää (satoja, mutta tarve tuhansia), ja kuljetuskin järjestyy. K9 Thunder telatykkejä saisi Koreasta lisää mutta kuljetus on äärimmäisen hidasta.

Aikaisemmat puolustusministerit Häkämies, Kääriäinen, Vanhanen, Enestam ja Taina eivät ostaneet käytännössä mitään hyödyllistä. Vanhanen ei tainnut itse asiassa ostaa yhtään mitään, tosin oli puolustusministeri vaan puoli vuotta.

Stinger

Uutinen

Päätös

Nexter Bonus hankinnat

Uutinen
Päätös #1

Leopard 2A6 hankinta

Perustiedot

Jurmo-luokan peruskorjaus

Uutinen

K9 Thunder

Uutinen
Neuvottelut alkaa
Päätös

Rk modernisointi

Uutinen

Mersu G300 hankinta 24 kpl

Uutinen

GMLRS

Päätös

Uutinen (Suomen Sotilas)

--